TDW Advies
← 

SIDNfonds opent call in juni

SIDNfonds innovatieve internetprojecten.  

 

Bent u bezig met een internetproject dat vernieuwend is, dat het verschil kan maken? Met innovatieve toepassingen van digitale technologie en software/hardware die het internet versterken en waarbij het algemeen belang voorop staat? Misschien is dit dan interessant.

 

Het SIDNfonds wil bijdragen aan een sterk internet voor iedereen, en opent in juni een call voor het indienen van subsidieaanvragen voor innovatieve internetprojecten.

 

De call staat open voor zowel Pioniers-projecten als Potentials projecten.

Bij de Pioniers-projecten gaat het om projecten in de ideefase, gericht op de uitwerking van een veelbelovend idee naar een demo, pilot of experimenteel ontwerp. De aanvraag moet passen binnen het jaarthema voor 2018 van het fonds: Responsible Artificiële Intelligentie (AI).

Bij de Potentials-projecten gaat het om projecten met aantoonbare potentie, gesteund door een proof of concept. Het betreft doorontwikkeling en opschaling van een kansrijk, werkend concept of het doorvertalen van resultaten van (wetenschappelijk) onderzoek naar een bruikbare toepassing met potentie op duurzame doorontwikkeling van het project.

 

De call voor innovatieve internetprojecten staat open van half juni tot en met 17 september 2018.

Voor Pioniers-projecten kan maximaal € 10.000 aangevraagd worden per project. Voor Potentials-projecten is dat maximaal € 75.000 per project.

 

Meer informatie vindt u hier.