TDW Advies
← 

Eurofysica (ESF 2014-2020)

 

De adviseurs van Eurofysica zijn dag in dag uit bezig met onderwijs. Vooral met de plek waar onderwijs plaatsvindt, ofwel "de ideale leeromgeving". Zij zien het als leverancier van deze ideale leeromgeving dan ook als onze logische taak om ervoor te zorgen dat een ieder optimaal wordt ondersteund bij het onderwijzen. Goed meubilair, de beste instrumenten en oplossingen voor boeiende experimenten. Alles draagt er immers aan bij dat leerlingen betere resultaten kunnen behalen.

 

Met Eurofysica kiest men voor ruim zestig jaar ervaring en een continue innovatiedrang. Eurofysica is ontstaan in 1955 vanuit de huiskamer van een rasechte "schoolmeester", de heer Jan Smits. Aanvankelijk richtte hij zich nog met name op instrumenten voor de natuurkunde, nu kunt u bij ons terecht voor advies en maatwerkoplossingen op vele vakgebieden binnen het onderwijs en de exacte wetenschappen. Kijk op de  website voor meer informatie: Eurofysica

 

 

Eurofysica wil de organisatie ondersteunen met een trainingsprogramma dat mensen inspireert en uitdaagt om veerkrachtig met nieuwe omstandigheden om te gaan en dat hen vaardigheden aanreikt om effectiever te worden in hun werk. Voor een deel van deze training programma heeft Eurofysica subsidie ontvangen vanuit de regeling Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014-2020).

Eurofysica
Eurofysica
Stadionlaan 161
5203 DK 's-Hertogenbosch
http://www.eurofysica.nl/