TDW Advies
← 

LHiver (Subsidie Ambacht)

L'Hiver is een ambachtelijke hoge hoedenmakerij die zich specialiseerd in edele hoofdbedekkingen. Het is een bedrijf dat generaties lang hoeden maakt voor film, theater, opera, ruitersport, verhuurbedrijven e.d.

L'Hiver maakt al zijn producten slechts op bestelling en precies op maat van de afnemer. Ze nemen individueel maat en kijken naar gezicht, lengte en de hoogte van het hoofd en maken een product dat daar precies op afgestemd is. De wensen van de afnemer zullen ten alle tijden meegenomen worden in het maken van de hoed.

 

L'Hiver heeft een nieuwe hoed ontwikkeld. Door de nieuwe regels binnen de dressuurwereld moest er een hoed komen dat aan de veiligheidsnormen van een cap kon voldoen. En daar L'Hiver ook alleen met natuurlijke materialen werkt moest de helm in de hoed ook van natuurlijke materialen gemaakt worden.

Al de tijd die gestoken werd in materiaal onderzoek, de wijze van aanhechting en het voldoen aan de veilgiheidseisen kwam in aanmerking voor de WBSO, waar dan ook gebruik van gemaakt is.

 

Nederlandse bedrijven kunnen voor het uitvoeren van onderzoeksprojecten gebruikmaken van de WBSO en RDA. Van starters, kleine zelfstandigen (ZZP) en mkb-bedrijven tot multinationals. Het project hoeft niet vernieuwend voor de wereld of markt te zijn, het moet vernieuwend voor het bedrijf zijn en enkele technische knelpunten hebben die het bedrijf zelf gaat proberen op te lossen.

1.jpg

LHiver
L'Hiver
Linie 1
5405 AR Uden
http://www.lhiver.nl/