TDW Advies
← 

Marvell Netherlands (Subsidie Software)

 

Marvell is een opslag- en halfgeleiderfabrikant. Het van origine Amerikaanse bedrijf heeft zijn hoofvestiging in Santa Clara, Californië en heeft nevenvestigingen over de gehele wereld. De marktsegmenten waarin Marvell zich begeeft zijn onder andere: opslag, mobiel en wireless, netwerk, eindgebruiker, digitale entertainment en Smart tv's.

 

In Nederland houdt Marvell zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe software voor hun producten. Al de tijd die gestoken wordt in het ontwikkelen van de software, van het opstellen van een plan van aanpak tot het definitieve prototype, kan gesubsidieerd worden vanuit de WBSO. Hiervoor is TDW Advies dan ook al enkele jaren een gewaardeerde partner.

 

Binnen de WBSO is er ook ruimte voor programmatuurontwikkeling. Als het gaat om het daadwerkelijk realiseren van technisch nieuwe programmatuur waarbij er sprake moet zijn van voor uw onderneming nieuwe technologie, het verder ontwikkelen van bestaande technologie of het ontwikkelen van een technische oplossing voor een specifiek informatietechnologisch probleem.

Subsidie software

Marvell Netherlands
Marvell Netherlands
Laan van Diepenvoorde 4
5582 LA Waalre
http://www.marvell.com/