TDW Advies
← 

Oadis (ICT Bouw)

Oadis BIM proces adviseurs is een pionier op het gebied van open BIM concepten. Oadis heeft zich gespecialiseerd in de digitalisering van de ketensamenwerking in de bouw- en vastgoedsector. Daarbij worden de open informatie standaarden van BuildingSMART toegepast, welke inmiddels ook door Nederlandse opdrachtgevers en overheidsinstanties worden voorgeschreven.

Sinds 2003 heeft directeur Joost Wijnen met zijn team een internationaal netwerk van kennispartners opgebouwd. Oadis wordt dan ook regelmatig geconsulteerd voor strategische BIM gerelateerde zaken, door opdrachtgevers en opleidingsinstituten. Als koploper is Oadis geregeld betrokken bij nationale- en internationale BIM gerelateerde evenementen. Oadis heeft zich onlangs gehuisvest in het “BIM Xperience Centrum” van de coöperatie van samenwerkende bedrijven in Dome-X te Oss, waar op innovatieve wijze gewerkt wordt aan thema’s zoals BIM, zorgeconomie, domotica etc.

 

Oadis ontwikkelt de verschillende toepassingen waarmee de online ontsluiting van de informatie middels BIM processen kunnen worden verbonden, gevalideerd en ontsloten. Daartoe heeft Oadis WBSO-subsidie verkregen op alle uren die verbonden zijn aan het ontwikkeltraject, van het opstellen van de specificaties tot en met het door ontwikkelen van het definitieve prototype. TDW Advies is reeds enkele jaren een gewaardeerde partner in het aanvragen en onderzoeken van de verschillende subsidie mogelijkheden.

 

Oadis-BIMoffice.JPG

Oadis
Oadis
Kanaalstraat 12
5347 KM Oss
http://www.oadis.com/