TDW Advies
← 

Yaskawa Benelux (Subsidie Robotica)

 

Yaskawa Benelux produceert en levert turnkey-robotsystemen voor alle mogelijke toepassingen zoals lassen, snijden, handling, montage, ontbramen, polijsten, frezen en spuiten. Yaskawa  is een global player met meer dan 250.000 geleverde robots wereldwijd.
Naast de robotdivisie heeft Yaskawa Benelux ook nog de motion and drive divisie met een breed assortiment aan algemene en klantspecifieke inverter drives & motion control producten.
Yaskawa is hiermee de leverancier van automatiseringsoplossingen voor diverse industriële toepassingen.

 

Yaskawa Benelux houd zich bezig met diverse ontwikkelingen betreffende nieuwe toepassingen van robottechnologie. Daarvoor heeft het enkele medewerkers in dienst die samen met de gebruikers van de robots constant bezig zijn om de werking te optimaliseren. Al de uren die intern gestoken worden in ontwikkeling, van ontwerp tot definitief prototype, kunnen worden gesubsidieerd door middel van de WBSO. Hier maakt Yaskawa dan ook al enkele jaren gebruik van.

 

 

Nederlandse bedrijven kunnen voor het uitvoeren van onderzoeksprojecten gebruikmaken van de WBSO. Van starters, kleine zelfstandigen (zzp) en mkb-bedrijven tot multinationals. Kennisinstellingen kunnen ook gebruikmaken van de WBSO als zij een onderzoeksproject voor een bedrijf uitvoeren.

Yaskawa Benelux
Yaskawa Benelux
Industrieterrein Ekkersrijt Science Park Eindhoven 5031
5692 EB Son
http://www.yaskawa.eu.com/