TDW Advies

Subsidie: benut uw kansen

 

Wilt u graag een subsidie aanvragen voor uw bedrijf of instantie? Dan is het aan te raden om hulp van ervaren subsidieadviseurs in te schakelen. Het aanvraagproces van een subsidie kan namelijk nogal overweldigend zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende subsidieregelingen in Nederland en veel organisaties weten niet eens dat ze hiervoor in aanmerking komen. Dat is een gemiste kans, aangezien een subsidie een extra budget kan geven waardoor er voor je bedrijf meer mogelijkheden zijn. Waar moet je dan beginnen met het aanvragen van een subsidie? Daar helpt TDW Advies u maar graag bij.

 

Stappenplan voor het aanvragen van een subsidie

Vraagt u zich af of uw idee of innovatie te subsidiëren is of bent u gewoon op zoek naar hulp bij het aanvragen van een subsidie?  Dan denken onze subsidieadviseurs graag met u mee. Hoe gaan wij dan als subsidieadviesbureau te werk? Nadat u contact met ons heeft gezocht, geven wij u een beknopt overzicht van eventuele fondsen. Bent u naar aanleiding daarvan geïnteresseerd, dan maken we een afspraak bij ons op kantoor. Deze bevindt zich in Uden. We bespreken dan meer in detail het plan en/of project dat u heeft en bekijken of er misschien nog meer mogelijkheden zijn dan in het eerste beknopte overzicht. U heeft dan nog steeds de keuze om zelf de aanvraag in te dienen, of het door ons te laten doen. Als u ervoor kiest om de aanvraag of aanvragen door ons te laten verzorgen, dan hebben we meer informatie van u nodig. Onder submenu aanvragen kunt u lezen wat we allemaal van u nodig hebben.

 

Subsidie: benut uw kansen

Ondanks het feit dat een subsidiechecklist snel de kans loopt op veroudering en incompleetheid door voortdurende ontwikkelingen, is het wel mogelijk om enkele indicatoren aan te geven. Daarmee kunt u gerichter vaststellen welke bedrijfsactiviteiten en/of projecten in aanmerkingen komen voor een subsidie.

 

De subsidie-indicatoren geven echter geen volledig overzicht. De overheid biedt ook op andere vlakken en andere branches volop mogelijkheden. Bovendien veranderen deze kansen volop. Indien u geen risico wilt lopen om een subsidie te laten liggen, kunt u altijd contact opnemen met één van onze subsidieadviseurs voor een vrijblijvende subsidiescan waarmee u inzicht krijgt in uw subsidiemogelijkheden. Wij bekijken dan in hoeverre uw idee, uw organisatie of uw activiteiten in aanmerking kunnen komen voor een subsidie.  

 

TDW Subsidieadviesbureau helpt u verder

Door onze jarenlange ervaring hebben we vele bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen helpen met hun subsidieaanvraag. Wilt u ook geholpen worden? Neem dan gerust contact met ons op.