TDW Advies

Subsidieadvies op maat

Bent u op zoek naar een gedegen subsidieadvies?

 

Bij TDW-Advies hebben we alles in huis om zowel MKB als grote bedrijven te ontzorgen op het gebied van subsidies. We zoeken voor u uit welke subsidie relevant is voor uw bedrijf regelen desgewenst direct de aanvraag.

 

Bespaar uzelf een hoop uitzoekwerk en administratieve rompslomp. Met onze hulp kunt u alle subsidiekansen optimaal benutten.

 

Lees hieronder meer over onze dienstverlening of neem contact op om een afspraak te maken.

 

Subsidiemogelijkheden

Er zijn ontzettend veel verschillende subsidieregelingen in Nederland. Veel organisaties weten niet dat ze hiervoor in aanmerking komen, laat staan dat ze dit uitzoeken. Dat is een gemiste kans: een subsidie kan namelijk een extra budget geven. En extra budget, betekent meer mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

‘Maar waar te beginnen met het aanvragen van een subsidie? Welke subsidie past bij mijn bedrijf? En hoe kom ik erachter wat de verschillende opties zijn?’

 

Ons subsidieadvies zorgt voor een antwoord op al uw subsidievragen.

 

Een subsidieadviseur is geen overbodige luxe

Vraagt u zich af of uw idee of innovatie te subsidiëren is? Dan denken onze subsidieadviseurs graag met u mee. We zoeken uit voor welke subsidie(s) uw organisatie in aanmerking komt en verzorgen direct de aanvraag.

 

Het uitzoeken en aanvragen van een subsidie moet u niet onderschatten. Er zijn veel verschillende soorten subsidies: zonder brede en specifieke subsidiekennis verliest u al snel door de bomen het bos.

 

Doordat wij dagelijks in de materie zitten, kunnen wij snel en adequaat aan de slag met uw subsidieaanvraag. Met behulp van een subsidieadviseur, maximaliseert u dan ook de kans op een subsidie.

 

Onze werkwijze voor het aanvragen van een subsidie

Globaal gezien kent ons proces als subsidieadviesbureau vier stappen, afhankelijk van uw wensen.

 

Hieronder een voorbeeld: 

  • U zoekt contact met ons omdat u geïnteresseerd bent in een subsidie. Wij vragen u vervolgens in het kort iets over de aanleiding te vertellen. Om wat voor bedrijf of organisatie gaat het? En waar bent u naar op zoek?
  • Na het eerste contact gaan wij voor u aan de slag. We stellen een beknopt overzicht op van eventuele subsidiemogelijkheden, naar aanleiding van uw verhaal. Is uw interesse gewekt? Dan maken we een afspraak bij ons op kantoor in Uden.
  • Tijdens de afspraak op kantoor gaan we in op de details van uw plan of project. We bekijken in dit gesprek of er misschien nog meer subsidiemogelijkheden zijn dan in het eerste beknopte overzicht.
  • Zodra duidelijk is om welke subsidies het draait, heeft u de keuze om zelf de subsidies aan te vragen of het door ons te laten doen. Als wij het oppakken, vragen we direct alle benodigde informatie bij u op zodat we voor u aan het werk kunnen.

 

Soorten subsidies

Wilt u alvast meer te weten komen over verschillende subsidies?

 

Voor onderstaande regelingen verzorgen wij regelmatig het subsidieadvies en de subsidieaanvraag:

 

Bekijk ook onze nieuwsberichten voor meer informatie.

 

TDW-Advies: Het subsidiebureau dat u verder helpt

Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen helpen. Van MKB tot grote multinationals: wij kunnen u altijd voorzien van een gedegen subsidieadvies.

 

Door kritische vragen en de meest recente kennis op het gebied van subsidies en regelingen, weten we precies waarvoor u in aanmerking komt. En de aanvraag? Die is door ons zo geregeld.

 

Wilt u ook geholpen worden? Neem dan gerust contact met ons op.