TDW Advies

Subsidiemogelijkheden

 

Wilt u niet het risico lopen om een subsidie mis te lopen? Dan is het aan te raden om uw subsidiemogelijkheden met een subsidieadviseur van TDW Advies te bespreken. Aan de hand van een vrijblijvende subsidiescan worden de mogelijkheden voor u in kaart gebracht. Wij bekijken in hoeverre uw idee, uw organisatie of uw activiteiten in aanmerking kunnen komen voor een subsidie. De regels, randvoorwaarden en het beleid verschillen namelijk per subsidie, sector en instantie. Het is dus belangrijk om alles eerst goed in kaart te brengen. 

 

Ontdek uw subsidiemogelijkheden met onze gratis subsidiescan

Er zijn natuurlijk constante veranderingen in het bedrijfsleven met betrekking tot subsidiemogelijkheden. Een subsidiechecklist loopt dan ook snel de kans om verouderd of incompleet te zijn, maar natuurlijk is het wel mogelijk om enkele indicatoren aan te geven. Zo weet u snel welke bedrijfsactiviteiten en/of projecten in aanmerking komen.


De subsidie-indicatoren geven geen volledig overzicht. De overheid biedt ook op andere vlakken en andere branches volop mogelijkheden. Daarnaast veranderen de mogelijkheden en kansen aanzienlijk. Als u geen risico wilt lopen om subsidiekansen te missen, kunt u TDW subsidie adviesbureau voor een vrijblijvende subsidiescan contacteren. Wij bekijken dan samen met u waar uw kansen liggen. Onze subsidieadviseurs denken graag met je mee en kijken verder dan alleen de aanvraag. Als de subsidie eenmaal is toegekend kunnen wij je verder helpen met het vinden van de juiste samenwerkingspartners of het toepassen van subsidiecontroles.  

 

Wat doet TDW subsidie adviesbureau?

TDW Adviesbureau is een fondsen en subsidieadviseur dat op basis van no cure no pay subsidie en fondsen mogelijkheden onderzoekt voor het bedrijfsleven, stichtingen en verenigingen. Wij kennen de weg in de continu veranderende regelgeving en mogelijkheden die geboden worden. Door onze jarenlange ervaring hebben we vele bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen helpen met hun subsidieaanvraag. Bent u ook benieuwd welke subsidiemogelijkheden er zijn voor u? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Doe de gratis subsidie scan