TDW Advies

Subsidies aanvragen

 

Subsidie is financiële steun die in verschillende vormen vrij gegeven wordt om activiteiten te stimuleren die bijdragen aan een bepaalde maatschappelijk effect in de samenleving. Deze financiële steun kan zowel vanuit de overheid, de gemeentes of bedrijven worden gegeven. TDW Advies kent de weg in de continu veranderende regelgeving en mogelijkheden wat betreft fondsen en subsidies aanvragen. Wilt u graag weten hoe en of u voor een subsidie in aanmerking komt? Lees dan vooral verder.  

 

Is zelf uw subsidies aanvragen wel zo verstandig?

Weet u zeker dat uw bedrijf alle kansen benut die er zijn rondom subsidies aanvragen? Er zijn namelijk ontzettend veel varianten van subsidies waarvoor u mogelijk in aanmerking komt en waar u misschien het bestaan niet eens van af weet. Echter is er voor het succesvol aanvragen van een subsidie vaak hulp nodig van een expert. De overheid kijkt namelijk steeds strenger naar de subsidiebudgetten. Meestal worden alleen de top subsidie aanvragen als geldig erkent. U heeft natuurlijk liever dat u de subsidie krijgt, in plaats van uw concurrent. Onze subsidieadviseurs zijn altijd op de hoogte van de regelingen bij subsidiegevers. Of u nu de subsidieaanvraag van A tot Z wilt uitbesteden of alleen een deel hiervan. De subsidieadviseurs van TDW helpen u graag bij dit traject.

 

Waarom wij graag uw subsidies aanvragen

TDW Advies is een fondsen- en subsiedieadviesbureau dat op basis van no cure no pay subsidie en fondsen mogelijkheden onderzoekt voor het bedrijfsleven, stichtingen en verenigingen. Wij kennen de weg in de continu veranderende regelgeving en mogelijkheden die geboden worden wat betreft fondsen- en subsidies aanvragen. Dus mocht u nog enige twijfels hebben over het mislopen van subsidies, dan kijken wij graag met u mee. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een gratis subsidiescan aan en dan heeft u snel antwoord op uw vragen.

 

Wilt u liever direct contact opnemen? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt bellen naar 0413 24 56 80 of mailen naar info@tdwadvies.nl. Onze subsidie experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.