TDW Advies
← 

Apostle (Subsidie ICT)

 

Apostle geeft richting en invulling aan uw sociale ambities: van advertentiecampagne tot strategie en van content tot managementsysteem. Daarnaast leiden het bedrijf u op met direct toepasbare kennis en hebben ze altijd een passende oplossing voor uw overige social media vraagstukken. Spread your social news!

 

Om Apostle te ontwikkelen en uit te rollen is er een subsidie gezocht die zowel die ontwikkeling als de eerste marketingkosten deels kon financieren. Daarbij is Apostle samen met TDW Advies uitgekomen bij de PADSI regeling van de Document Services Valley. Deze regeling heeft Apostle zeer geholpen om hun idee uit te rollen.

 

Document- en informatieprocessen zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering. Dit is dan ook een interessant gebied voor dienstenontwikkeling. Maar hoe brengt u als innoverend ondernemer zo’n nieuwe dienst goed op de markt? Waar haalt u de kennis, kunde of capaciteit vandaan? Hoe gaat u om met risico’s? Het PADSI programma van Document Services Valley helpt bedrijven die vernieuwende document- en informatiediensten (willen) ontwikkelen. Dit programma maakt expertise toegankelijk en biedt maximaal 25.000 euro aan financiële steun.

 

Subsidie aanvragen ICT

Apostle
Apostle
Veemarktkade 8
5222 AE 's Hertogenbosch
http://www.apostle.nl/