TDW Advies
← 

subsidieregel limburg maatschappelijke organisaties

Doelgroep
Schoolbesturen, verenigingen, stichtingen en gemeenten die het beheer voeren over een accommodatie of gemeenschapshuis. Tevens kunnen energiecoöperaties in aanmerking komen indien zij een overeenkomst hebben gesloten met een van bovengenoemde doelgroep.

 

Doelstelling
Maatschappelijke organisaties stimuleren om energiebesparende maatregelen en/of maatregelen om duurzame energie op te wekken te treffen aan accommodaties en/of gemeenschapshuizen. Accommodaties of gemeenschapshuizen bestemd en in gebruik voor school-, sport- en/ of vrijetijdsactiviteiten.

 

Beschrijving
De subsidieregeling biedt een financiële tegemoetkoming in de investeringskosten van diverse energiebesparende en/of energieopwekkende maatregelen, waardoor de terugverdientijd kleiner wordt en daarmee de investering aantrekkelijker. De maatregelen die worden gestimuleerd zijn opgenomen in de artikelen 8 en 9 van de subsidieregeling.

 

Het subsidiebedrag bedraagt 25% van de werkelijke investeringskosten conform de opdrachtverstrekking, met een maximum subsidiebedrag van €25.000,00 per accommodatie of gemeenschapshuis.

 

Voor meer informatie klik hier.