TDW Advies

No cure, no pay subsidie aanvragen

 

Wilt u graag professionele ondersteuning voor het regelen van de subsidies binnen uw bedrijf, vereniging of stichting? Kies dan voor de kwaliteit van TDW Subsidieadviesbureau. Onze subsdieadviseurs gaan voor u op zoek naar de juiste subsidie. Dit doen wij op basis van no cure no pay. De letterlijke betekenis van no cure no pay subsidie aanvragen is ‘geen oplossing, geen betaling.’ Hiermee wordt bedoeld dat u geen kosten maakt indien de subsidie niet wordt toegekend. 

 

Het succes van de no cure no pay subsidie aanvragen

Het succes van TDW Advies, is niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de subsidieaanvragen, maar ook dankzij de financieel aantrekkelijke wijze van honorering. Op een proactieve wijze, wordt no cure no pay gehanteerd. Er wordt bijvoorbeeld pas gefactureerd wanneer de subsidieaanvraag is geaccepteerd en u dus gebruik kunt maken van de subsidie. 

 No cure, no pay

Gratis subsidiescan

Subsidies kunnen behoorlijk complex zijn en zijn daarnaast ook nog eens regelmatig onderhevig aan veranderingen. Wij begrijpen dat het daarom voor u als ondernemer of bestuurder vrijwel onmogelijk is om hier constant van op de hoogte te zijn. U heeft het al druk genoeg met andere werkzaamheden. Daarom biedt TDW Subsidieadviesbureau een gratis subsidiescan aan. U krijgt van ons een overzicht van de actuele subsidiemogelijkheden. Dit doen wij geheel vrijblijvend.

 

TDW Subsieadviesbureau helpt u graag verder

Er zijn ontzettend veel verschillende subsidies waarvoor u mogelijk in aanmerking komt, maar waar u wellicht het bestaan niet van af weet. De overheid kijkt dan ook strikt naar de subsidiebudgetten. Het kan dan een goede keuze zijn om een subsidieadviseur in te schakelen. Onze adviseurs ontzien u volledig, zodat uw subsidieaanvraag zorgvuldig voorbereid, gecontroleerd, ingediend en bewaakt wordt. Alles wat we doen is gericht op resultaat voor u! Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden? Vul dan gerust ons contactformulier in en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.