TDW Advies

No cure no pay subsidie aanvragen

Het aanvragen van een subsidie is vaak een hoop gedoe. De administratie, het bijhouden van het proces en de juiste informatie vertrekken. De meeste organisaties hebben daar geen zin in. Daardoor lopen ze echter veel inkomsten mis. Maar liefst 90% van alle organisaties maakt nog geen optimaal gebruik van beschikbare subsieregelingen. Hoewel ze daar wel recht op hebben!

 

Klinkt dit u bekend in de oren? 

 

TDW Advies geeft u professionele ondersteuning bij het aanvragen van subsidies voor uw bedrijf. Onze subsidieadviseurs gaan voor u op zoek naar de juiste subidies, waarmee u jaarlijk duizenden euro's kunt besparen.

 

Wij werken op basis van no cure no pay. De letterlijke betekenis van no cure no pay subsidie aanvragen is ‘geen oplossing, geen betaling.’ Hiermee wordt bedoeld dat u geen kosten maakt indien de subsidie niet wordt toegekend. 

 

No Cure, No Pay

Het succes van no cure no pay subsidie aanvragen

Het succes van TDW Advies is niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit van de subsidieaanvragen, maar ook  de financieel aantrekkelijke wijze van honorering heeft daar aan bijgedragen. Op een pro-actieve wijze, wordt no cure no pay gehanteerd. Er wordt bijvoorbeeld pas gefactureerd wanneer de subsidieaanvraag is geaccepteerd en u dus gebruik kunt maken van de subsidie. 

 

U loopt dus geen enkel risico bij de subsidieaanvraag.

Gratis subsidiescan

Subsidies kunnen behoorlijk complex zijn en zijn daarnaast ook nog eens regelmatig onderhevig aan veranderingen. Wij begrijpen dat het daarom voor u als ondernemer of bestuurder vrijwel onmogelijk is om hier constant van op de hoogte te zijn. U heeft het al druk genoeg met andere werkzaamheden.

 

Daarom biedt TDW Subsidieadviesbureau een gratis subsidiescan aan.

 

Na de scan ontvangt u van ons een overzicht van de actuele subsidiemogelijkheden. Dit doen wij geheel vrijblijvend.

 

TDW Subsieadviesbureau helpt u graag verder

Er zijn ontzettend veel verschillende subsidies waarvoor u mogelijk in aanmerking komt, maar waar u wellicht het bestaan niet van af weet. De overheid kijkt dan ook strikt naar de subsidiebudgetten. Het kan daarom een goede keuze zijn om een subsidieadviseur in te schakelen.

 

Onze adviseurs ontzien u volledig, zodat uw subsidieaanvraag zorgvuldig voorbereid, gecontroleerd, ingediend en bewaakt wordt. Alles wat we doen is gericht op resultaat voor u!

 

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden? Vul dan gerust ons contactformulier in en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.