TDW Advies

Subsidieadviseur

 

Wilt u graag professionele ondersteuning voor het regelen van de subsidies binnen uw bedrijf? Wilt u niet het risico lopen om een subsidie te laten lopen? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een subsidieadviseur van TDW Advies. De subsidieadviseurs van TDW gaan voor u op zoek naar de juiste subsidie. Zij bekijken voor u in hoeverre uw idee, uw organisatie of uw activiteiten in aanmerking kunnen komen voor een subsidie.

 

Gratis subsidiescan door een subsidieadviseur

Subsidies kunnen behoorlijk complex zijn en zijn daarnaast ook nog eens onderhevig aan veranderingen. Wij begrijpen dat het daarom voor u als ondernemer of bestuurder soms onmogelijk is om hier constant van op de hoogte te zijn. U heeft het tenslotte al druk genoeg.

Een subsidiechecklist kan die mogelijkheid bieden, maar zo’n checklist kan verlopen of incompleet zijn. Het is wel mogelijk om enkele indicatoren aan te geven over uw subsidiemogelijkheden. Zo weet u snel welke bedrijfsactiviteiten en/of projecten in aanmerking komen.

De subsidie-indicatoren geven geen volledig overzicht. De overheid biedt ook op andere vlakken en voor andere branches financiële ondersteuning. Er zijn volop mogelijkheden. Daarnaast veranderen de mogelijkheden en de kansen aanzienlijk.

Als u geen risico wilt lopen om subsidiekansen te missen, kunt u contact opnemen met een van onze subsidieadviseurs. Zij kijken dan waar uw kansen liggen.

Wat doet TDW subsidieadviesbureau?

TDW Advies is een subsidieadviseur die op basis van no cure no pay subsidiemogelijkheden onderzoekt voor het bedrijfsleven. Wij kennen de weg in de continu veranderende regelgeving en mogelijkheden die geboden worden wat betreft het aanvragen van subsidie. Wij kijken dan ook graag met u mee als u nog enige twijfels heeft over het aanvragen van een subsidie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan gerust het contactformulier in of doe direct een gratis subsidiescan.

 

De subsidieadviseurs van TDW adviesbureau staan voor u klaar!