TDW Advies

Subsidieadviseur

 

Neem contact op met een subsidieadviseur

Wilt u geen risico lopen om een subsidie te laten lopen? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met een subsidieadviseur van TDW Advies, voor een vrijblijvende subsidiescan. Wij bekijken voor u in hoeverre uw idee, uw organisatie of uw activiteiten in aanmerking kunnen komen voor subsidie.

 

Gratis subsidiescan door een subsidiebureau

Alhoewel een subsidiechecklist snel de kans loopt verouderd of incompleet te zijn, door constante veranderingen, is het wel mogelijk om enkele indicatoren aan te geven over uw subsidiemogelijkheden. Zo weet u snel welke bedrijfsactiviteiten en/of projecten in aanmerking komen. 

 

De subsidie-indicatoren geven geen volledig overzicht. De overheid biedt ook op andere vlakken en andere branches, volop mogelijkheden. Daarnaast veranderen de mogelijkheden en kansen aanzienlijk. Als u geen risico wilt lopen om subsidiekansen te missen, kunt u TDW subsidieadviesbureau voor een vrijblijvende subsidiescan contacteren. Onze subsidieadviseurs kijken dan waar uw kansen liggen.

 

Wat doet dit subsidie adviesbureau?

TDW Advies is een fondsen- en subsidieadviseur dat op basis van no cure no pay subsidie en fondsen mogelijkheden onderzoekt voor het bedrijfsleven, stichtingen en verenigingen. Wij kennen de weg in de continu veranderende regelgeving en mogelijkheden die geboden worden wat betreft fondsen- en subsidie aanvragen. Wij kijken dan ook graag met u mee als u nog enige twijfels heeft over het eventueel mislopen van subsidies.

 

De subsidieadviseurs van TDW subsidiebureau staan voor u klaar!